fbpx

Winterdip? Zo kom je er vanaf!

BestQuality helpt je happy de winter door

Inmiddels is het nieuwe jaar alweer een tijdje onderweg. De feestdagen zijn achter de rug en we hebben nog een flinke poos te gaan tot de temperaturen weer gaan stijgen. Niet zo gek dus dat we met dit gure, koude weer last krijgen van een winterdip. Gelukkig hebben wij van BestQuality de tips én de spullen in huis om jou door je winterdip heen te helpen, voor je het weet is het lente!

Lekker buiten bewegen

Wist je dat je door regelmatig te bewegen de kans op een winterdip halveert? Meer daglicht en meer beweging is sowieso supergoed tegen je winterdip! Ga dus lekker naar buiten om een stukje te wandelen of te fietsen. Zoek een leuke fietsroute uit, met deze universele telefoonhouder voor je fiets kun jij gemakkelijk in de gaten houden of je nog de goede kant op fietst. Na een heerlijk fietstochtje voel je je verfrist en energiek, omdat je lekker buiten bent geweest en hebt bewogen!

Haal meer licht in huis

Door meer licht in huis te halen blijf je vrolijker en energieker. Zo wapen je jezelf tegen een winterdip. Open dus je gordijnen en schakel de lampen in. Met dezemooie lichtsnoer met foto’s haal je die verlichting extra sfeervol in huis!

Schrijf op waar je dankbaar voor bent

Uit onderzoek is gebleken dat het bijhouden van een ‘gratitude-journal’ je gelukkiger maakt. Het is het effectiefst wanneer je iedere week 2 keer de tijd neemt om de dingen op te schrijven waar je dankbaar voor bent, bijvoorbeeld in dit leuke notitieboekje! Dit boekje van BestQuality kun je eerst nog zelf versieren door middel van ‘diamond painting’, zo heb je er ook meteen een nieuwe hobby bij!

BestQuality helpt je de winter door

Heb jij last van een winterdip? En ga je onze tips gebruiken? Onze artikelen zijn allemaal eenvoudig en snel te bestellen via de webshop! Heb je nog vragen? Mail naar: info@bestquality.nl. Of bel: 026-2138004 . De artikelen van BestQuality helpen je om een winterdip te voorkomen!

Lees meer blog artikelen
[]