fbpx

Op zoek naar een cadeau voor een trouwfeest? Lees hier onze tips!

Passende cadeaus voor op een trouwfeest

Gaan er mensen in uw omgeving of directe kennisenkring binnenkort trouwen? Dan is het leuk om een uniek cadeau te overhandigen. We snappen dat u het liefst iets geeft dat past bij het komende stel. Het kan echter best lastig zijn om iets te vinden dat zowel aansluit bij hem als bij haar. Of misschien kent u een van de twee nog niet zo goed en weet u daarom niet wat hij of zij graag wil ontvangen. Om deze reden willen wij u in dit blog graag een aantal tips geven omtrent cadeaus die in elke situatie een passende gift zijn.

Laat herinneringen aan vroeger digitaliseren

Herinneringen aan vroeger: iedereen heeft ze wel. Bijvoorbeeld een cassetteband met een bepaald nummer erop dat draaide toen het bruidspaar elkaar voor het eerst ontmoette. Of een lied dat hun lievelingslied is geworden na een bepaalde gebeurtenis van hun tweeën. Tegenwoordig heeft niet iedereen meer een cassetterecorder en als deze nog wel in hun bezit is, kan het zijn dat deze niet meer werkt – maar het bandje nog wel. Ga dan voor een cadeau waarmee het bruidspaar zelf kan digitaliseren. Zo herleven ze het moment tijdens het digitaliseren, maar zorgen ze er ook zelf voor dat zij het later op ieder gewenst moment kunnen herbeleven. Denk ook eens aan foto’s van vroeger: deze zijn tevens leuk om te digitaliseren. Zeker door de kans dat de kwaliteit van fysieke foto’s achteruit gaat na een aantal jaar. Een gegarandeerd succes!

Geef de kans om herinneringen op te doen

Naast het digitaliseren van herinneringen, betekent het ook veel voor het bruidspaar als u een cadeau schenkt waarmee zij nieuwe herinneringen kunnen opdoen. Denk bijvoorbeeld aan kaartjes voor een concert, sportwedstrijd, een dagje uit of misschien zelfs een weekendje weg. Omdat ze dit met zijn tweeën kunnen doen, weet je zeker dat het voor allebei een aangename ervaring zal zijn. Ga voor de zekerheid altijd na of ze beiden van hetzelfde houden aangaande sport, muziekgenre of hobby’s.

Ontdek het verlanglijstje van het aanstaande paar

Hoewel het leuk is om out-of-the-box te denken met een creatief cadeau, kan het soms zijn dat het aanstaande bruidspaar zelf een verlanglijstje heeft opgesteld. In dat geval kunt u dit ook overwegen. Bij een huwelijk kunnen extra zaken komen kijken als verhuizing of samenwonen. Met dat in het achterhoofd kunnen de bruid en de bruidegom zelf al een idee hebben van producten of diensten die zij willen ontvangen om die bijkomende zaken makkelijker te maken.

Een passend cadeau met de juiste motivatie

Er zijn in deze tijd veel verschillende webshops en winkels waar een leuk cadeau gekocht kan worden voor een aanstaand bruidspaar. Wilt u de mogelijkheid bieden om ze herinneringen te laten vastleggen? Of juist om deze op te laten doen? Wat u ook kiest: zorg altijd voor de juiste motivatie. Zomaar een cadeau uitkiezen is niet de beste methode. Wij wensen u heel veel plezier bij het kiezen van het juiste cadeau voor het aankomende trouwfeest binnen uw familie of vriendenkring.

Lees meer blog artikelen
[]