fbpx

De beste game accessoires voor Nintendo, Playstation, Xbox en PC!

De beste accessoires voor Nintendo, playstation xbox en pc!

Welke game accessoires heb je nu echt nodig? Of je nu een Nintendo Switch hebt, een ps4 (pro) of een computer, goede accessoires maken een enorm verschil in je speelplezier! Wil je snel weten welke artikelen wij aanraden om aan te schaffen? Neem dan ons shoppinglijstje over! Twijfel je nog en vraag je je af waarom dat accessoire nodig is? Lees dan verder en vindt uit waarom wij niet meer zonder willen.

Beschermende accessoires voor Nintendo, PS4, Xbox en computer

Shoppinglist:

• Hardcase
• Spellendoosje
• Cover/screenprotector
• Dustproof set
• Ventilator

Als eerste belangrijke accessoire is er de hardcase, een tasje met een harde buitenkant, speciaal ontworpen zodat jouw console of handheld er stevig in blijft zitten. Als je jouw apparaat graag meeneemt is dit echt een must om deze te beschermen tegen krassen en stoten. Vaak zit er ook een handige riem en/of handvat aan, zodat je deze ook los kunt meenemen.

Hardcases zijn er in allerlei kleuren en ontwerpen. De luxe en limited editions hebben vaak een print van leuke populaire game personages, maar hier betaal je vaak ook voor. Ook voor officiële artikelen van oa Nintendo en PlayStation betaal je vaak betrekkelijk veel. Hardcases van andere merken zijn vaak net zo stevig en degelijk, dus wil je gewoon een functioneel artikel, dan is dit misschien een betere keuze. Een andere eigenschap om op te letten bij aanschaf is of de handcase ook extra ruimte heeft om bijvoorbeeld kabels of spelletjes op te bergen. Zo kun je gemakkelijk alles wat je nodig hebt meenemen.

Wil je wat meer spellen meenemen dan waar je hardcase ruimte voor bied, of heb je een hardcase zonder opbergruimte, dan is een spellendoosje een goede aanschaf. Deze erg compacte doosjes geven vaak verrassend veel ruimte om spellen mee te nemen. Zo bespaar je nogal ruimte in je tas, terwijl je je hele verzameling mee kunt nemen.

Een kras op je scherm kan je spelplezier goed verpesten, dus zorg bij handhelds ook voor een screencover of protector. Deze transparante covers van hard kunststof kun je gemakkelijk om je apparaat klikken en hebben uitsparingen voor alle knoppen en ingangen. Vooral als je kinderen hebt die graag spelen is dit een must. Ook heb je minder last van viezigheid.

Daarbij aansluitend: zorg voor een dustproof set voor je console, vooral de ps4 (pro). Deze set sluit alle openingen goed af waar normaal stof door in je console zou komen. En zoals je weet is stof een echte consolekiller. Warmte is een ander gevaar. Vooral op warme zomerdagen weet je apparaat niet waar hij de hitte kwijt moet en ligt oververhitting op de loer. De ingebouwde ventilatoren zijn niet altijd even sterk. Dit geldt natuurlijk ook voor je computer. In een stevige ventilator investeren is dan geen overbodige luxe. Zo bescherm je je dure machine tegen voortijdig overlijden.

Veel accessoires vind je in handige alles-in -1 verzamelingen

Comfortabel gamen met deze accessoires

Shoppinglist:

• Controller grip
• Microfoon headset
• Koptelefoon dongle
• Koptelefoon standaard
• Docking station
• Console standaard

Prettig spelen begint met de besturing. Niet elke controller is perfect gemaakt om lang mee te spelen. De joy-cons voor de Nintendo Switch zijn bijvoorbeeld vrij klein en hierdoor kunnen je handen na verloop van tijd pijn gaan doen. Wat dan heel handig is, is om een Joy-con houder te kopen. Hier klik je de beide joy-cons is en maak je zo een klassieke controller. Fijn voor je handen! Wat ook slim is aan deze houders is dat er een indicator op zit die je laat weten hoe veel energie je controller nog heeft. Er zijn zelfs Joy-con grips met een accu, zodat je je joy-con tijdens het spelen op kunt laden!

Heb je een andere controller, dan kan een controllergrip ook heel fijn zijn. Deze zijn van soepel siliconen gemaakt en doe je gemakkelijk om je controller heen. De zachte structuur op de grip zorg ervoor dat de controller niet uit je handen glipt als het wat zweterig word en beschermt ook tegen vuil.
Geluid is een ander element dat je niet mag verwaarlozen. Een goede koptelefoon of geluidsinstallatie kan je helemaal in de actie trekken en de keuze van microfoon maakt of je helder te verstaan bent of slechts gemompel op de achtergrond. Heb je al een goede koptelefoon of speakers, maar heeft deze geen microfoon? Dan kun je ook altijd een microfoon apart kopen die je aan je kleding kunt vastmaken of een microfoon headset, die je gewoon op je hoofd kunt zetten.

Heb je een bluetooth koptelefoon? Dan kun je deze gemakkelijk aan je PS4 koppelen met een PS4 dongle. Daarnaast is het handig ook een speciaal plekje te hebben voor de koptelefoon. Met een koptelefoon standaard weet je altijd waar die van jou te vinden is en heb je minder kans op brokken.
Tot slot heb je ook nog accessoires voor de console zelf. Wat dacht je bijvoorbeeld van docking station voor de ps4? Hier zet je je console mooi rechtop in, terwijl deze je draadloze controllers oplaad. Ook handig als je je console graag verticaal neerzet ipv horizontaal. Heb je het opladen niet nodig, dan kun je ook gewoon een console standaard kopen: zo zet je je console veilig verticaal neer.

Zet je Ps4 handig vertikaal neer en bespaar ruimte!

Wil je goedkoop gaming accessoires kopen?

Wil je je accessoires snel kunnen aanschaffen voor een goedkope prijs? Snuffel dan eens rond in onze gaming sectie! Wij verkopen alle accessoires die u nodig hebt. Klik hier om onze opties te bekijken!

[]