fbpx

Cadeaus om iemand te steunen

Dit geef je om iemand een hart onder de riem te steken

We leven in een gekke tijd, waarin elkaar steunen belangrijk is. Vanwege de coronacrisis heeft de regering ons gevraagd om zoveel mogelijk thuis te blijven en minstens anderhalve meter afstand tot elkaar te houden. We moeten doen aan zogenaamde ‘social distancing’, en dat valt een heleboel mensen best zwaar. Zeker voor ouderen, gehandicapten en mensen die in het ziekenhuis die nu geen bezoek meer mogen ontvangen. Ook is dit een zware periode voor mensen die momenteel in de zorg werken. Wil jij graag iemand een hart onder de riem steken? In de webshop van Bestquality zijn genoeg leuke cadeaus te vinden, wij zochten er vast een paar voor je uit!

Helaas mogen we geen kaartjes sturen

Toen bekend werd dat mensen in zorginstellingen geen bezoek meer mochten ontvangen, gingen er veel mensen kaartjes sturen om degene te steunen die in isolatie terecht kwamen. Helaas kwam al snel het bericht dat er beter geen kaartjes verstuurd kunnen worden omdat corona enkele dagen kan blijven leven op oppervlakken zoals papier, plastic en karton. Gelukkig mogen we nog wel via internet cadeautjes opsturen!

Iets creatiefs om iemand te steunen

Is de persoon die jij wilt steunen een beetje creatief aangelegd? In deze tijd waarin veel mensen zich thuis zitten te vervelen is een beetje afleiding altijd welkom. Stuur daarom een leuk schilderen op nummer pakket naar ze op. De ontvanger van je cadeau zal zich gegarandeerd uren vermaken!

Een dagboek

We kunnen er niet omheen dat deze gekke periode invloed heeft op de psychische gezondheid van veel mensen. Wanneer je niet zo lekker in je vel zit dan kan het enorm helpen om daarover te schrijven in eendagboek. Door degene die je wilt steunen een dagboek op te sturen, breng je niet alleen een mooi gebaar, het is ook nog nuttig. Door te schrijven in een dagboek dalen je bloeddruk en je hartslag en bovendien ervaar je minder pijn en stress.

Iets grappigs om iemand te steunen

Lieve, grappige cadeautjes doen het altijd goed. Het gaat er immers om dat je laat merken dat je aan iemand denkt. Doe eens gek en geef een toiletborstelhouder in de vorm van een kers cadeau! Iedere keer dat de ontvanger van dit cadeau deze grappige wc borstel ziet, zal hij weten dat hij er niet alleen voor staat.

Lees meer blog artikelen
[]